Schoonmaakbedrijf Dijkhuizen komt graag bij u op locatie!

Dijkhuizen Vloerenonderhoud komt bij u op het matje

Meer dan 20+ jaar specialistische reiniging op locatie

Tapijt-, meubel- en vloerreiniging in Den Haag

Uw kantoor, woning of ruimte schoonmaken

Bent u op zoek naar een professionele schoonmaker die uw kantoor, woning of ruimtes komt schoonmaken? Wij zijn u graag van dienst! Wij komen bij u op locatie en geven de desbetreffende ruimte(s) een korte, zorgvuldige inspectie. Daarna gaan wij direct aan de slag met de vakkundige reiniging van uw kantoor, woning of ruimte. Wij zullen ervoor zorgen dat de ruimte in kwestie op professionele wijze zal worden schoongemaakt en vervolgens brandschoon door ons wordt opgeleverd.

Waarom kiezen voor ons?

• Sinds 1995 gespecialiseerd in schoonmaken.
• U betaald achteraf en enkel wanneer u tevreden bent!
• Specialistische reiniging bij u op locatie
• Wij nemen graag de schoonmaakklus uit uw handen
• U betaald achteraf en enkel indien u tevreden bent!
• Wij maken de ruimte in kwestie vakkundig schoon.

Schoonmaak Den Haag

Hoe gaan wij aan het werk?

Zodra wij zijn gearriveerd bij u op locatie inspecteren wij kort maar zorgvuldig de ruimte in kwestie. Wij stellen vast welke schoonmaakmiddelen en technieken wij gaan toepassen om de klus zo goed mogelijk te voltooien. Zodra wij klaar zijn met het schoonmaken van uw woning, kantoor of ruimte ruimen wij alles netjes op en kunt u uiteraard het resultaat bekijken. Wanneer wij bij u op locatie schoonmaken verzekeren wij u van een brandschone ruimte!

Betrouwbare partner facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening

Wij verstaan het vak van specialistische reiniging als geen ander. Het geheim schuilt in onze visie: tevreden klanten en het verlenen van een geweldige service. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een schone woning of werkplek te hebben. Wij doen daarom dan ook onze uiterste best en passen onze kennis toe om de desbetreffende ruimte brandschoon aan u op te leveren.

Bel vandaag nog voor een afspraak!

Wij zijn bereikbaar op: 06 24 734 157