Beoordelingen

Klantbeoordelingen

Lees hieronder ervaringen van onze klanten met Dijkhuizen Vloeronderhoud. Heeft u ons een keer ingeschakeld? Laat dan gerust een bericht achter wat u van onze diensten vond.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
51 berichten.
Marcel Marcel uit Scheveningen schreef op 2 mei 2020 om 19:51
Onze licht plavuizenvloer laten reinigen door Martin Dijkhuizen. De vloer is weer als nieuw. Top gedaan. Aanrader dus!
grant grant uit den haag schreef op 29 april 2020 om 14:28
Goed, vriendlijk, professioineel & snel service. Ziet er weer top uit! Volgend jaar weer. Zal zeker aan vrienden aanraden!
Fam. Kersten Fam. Kersten schreef op 17 april 2020 om 08:37
Ontzettend bedankt voor de snelle, goede en vriendelijke service!
Birgitte Kooren Birgitte Kooren uit Den Haag schreef op 9 maart 2020 om 15:15
Heel tevreden over de snelle en vakkundige manier waarop Martin de vlekken op mijn vloerkleed heeft verwijderd. Hij is ook eerlijk en duidelijk van te voren over welke vlekken waarschijnlijk niet verwijderd kunnen worden, zodat ik ook een goed besluit kon nemen. Ik ben echt super geholpen en blij, heel erg bedankt!
Fam de Groot. Fam de Groot. uit Delft schreef op 29 november 2019 om 10:30
Bedankt Gerben Dijkhuizen, Onze parketvloer ziet er weer keurig uit, ik zal je aanbevelen in onze vriendenkring.
Eya Eya uit Den Haag schreef op 29 november 2019 om 09:17
Bedankt Martin voor het reinigen van ons kantoortapijt. Het ziet er weer splinter nieuw uit!
Maria Maria uit Den Haag schreef op 2 september 2019 om 22:16
5 sterren - helemaal super!
Martin Martin schreef op 13 augustus 2019 om 15:03
A very friendly company. They were efficient and have done an excellent job on my carpets. Martin gave me good advice also.
Harry klaver Harry klaver uit Delft schreef op 12 augustus 2019 om 14:39
Bedankt voor het reinigen van ons tapijt, het is weer zo goed als nieuw!
M Dijkhuizen M Dijkhuizen uit Den haag schreef op 5 augustus 2019 om 20:12
Prima bedrijf
Renee Verberne Renee Verberne uit Den Haag schreef op 7 mei 2019 om 14:39
Heel erg tevreden over de firma Dijkuizen en hun werk. Mijn tapijtje en bank zien er weer bijna als nieuw uit. Super tevreden! Ik kan iedereen aanbevelen hun mooie spullen een tweede leven te gunnen m.b.v. het werk van deze professionals.
Nicole Nicole uit Den Haag schreef op 25 december 2018 om 09:15
Onze kleden zijn en bankstel zijn weer helemaal schoon geworden. De firma Dijkhuizen bevelen wij dan ook echt aan. Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk.
Michel Bentein Michel Bentein uit Den Haag schreef op 24 oktober 2018 om 13:23
Zeer tevreden over het resultaat. Snel en efficient alle kleden gereinigd. Bijzonder klantvriendelijk. De kleden zijn superschoon en voor een zeer redelijke prijs. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Boudewijn Boudewijn uit Den Haag schreef op 7 oktober 2018 om 20:03
Ons tapijt is gereinigd met fantastisch resultaat! Snel en goed gedaan. Goede en vriendelijke service!
Wilma Lester huis. Wilma Lester huis. uit Warmond schreef op 3 oktober 2018 om 19:08
Onze kleden zijn weer superschoon geworden. Ook heeft de firma Dijkhuizen onze stenen vloer gereinigd met als eind een prachtig resultaat.!!!
Meesterburrie Meesterburrie uit Leiden schreef op 23 augustus 2018 om 15:25
Perfecte reiniging en tot service!
Baier Baier uit Delft schreef op 20 augustus 2018 om 21:18
We just moved to Delft and could arrange the cleaning of our carpeted floor even before arriving. We were very satisfied and it gave us a nice start with a clean appartment.
Nathalie Nathalie uit . schreef op 22 juli 2018 om 13:48
Super tevreden zijn wij over de werkzaamheden en klantvriendelijkheid van dijkhuizen vloerreiniging. Onze marmeren vloer blinkt weer als nieuw.
Veronika Veronika uit Den Haag schreef op 18 juli 2018 om 22:24
Very happy with the Dijkhuizen business. All the carpets and the sofa are well cleaned but, also important, they use such cleaning products that the house does not smell like chemicals afterwards. Also excellent communication: we quickly agreed on everything by phone and email, then I simply left them the keys and went to work and everything was done and in place when I returned. Many thanks, Veronika
Fam. Lock Fam. Lock uit Wassenaar schreef op 16 juli 2018 om 14:55
Ons vast tapijt was het slachtoffer geworden van zwart afgevende pantoffelzolen waardoor op een lichte vloerbedekking zwarte looppaden zijn ontstaan. Het tapijt ligt er pas een jaar en is nog lang niet aan vervanging toe. Nadat wij vader en zoon Dijkhuizen er op los hebben gelaten is het weer als nieuw. Ch√Ępeau !! Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

Neem contact met ons op!

Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

BEL ONS NU