Notice: Trying to get property of non-object in /home/dijkhuizen/domains/dijkhuizenvloerreiniging.nl/public_html/wp-content/themes/y_themes/functions.php on line 97

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dijkhuizen/domains/dijkhuizenvloerreiniging.nl/public_html/wp-content/themes/y_themes/functions.php on line 97

Beoordelingen

Klantbeoordelingen

Lees hieronder ervaringen van onze klanten met Dijkhuizen Vloeronderhoud. Heeft u ons een keer ingeschakeld? Laat dan gerust een bericht achter wat u van onze diensten vond.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
32 berichten.
Fam. Lock Fam. Lock uit Wassenaar heeft geschreven op 16 juli 2018 om 14:55:
Ons vast tapijt was het slachtoffer geworden van zwart afgevende pantoffelzolen waardoor op een lichte vloerbedekking zwarte looppaden zijn ontstaan. Het tapijt ligt er pas een jaar en is nog lang niet aan vervanging toe. Nadat wij vader en zoon Dijkhuizen er op los hebben gelaten is het weer als nieuw. Ch√Ępeau !! Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.
Priscilla Priscilla uit Den Haag heeft geschreven op 3 juli 2018 om 12:03:
Begin juli heeft Martin met zijn collega ons (beige!) tapijt gereinigd. Er zaten veel vlekken op de vloer, waaronder kauwgom en ander hardnekkig vuil. We waren dan ook zeer verrast dat dit er uit is gegaan. Ook de aanwezigheid van beide mannen is prettig. Goede communicatie en vooral ook beleefd en begripvol over het feit dat wij aan het werk waren. Zeker een aanrader om Martin in te huren voor de werkzaamheden!
Buitenplaats Hadriani Buitenplaats Hadriani uit Voorburg heeft geschreven op 11 juni 2018 om 21:19:
De vloerkleden in de hal van ons appartementencomplex zijn vakkundig schoongemaakt. Prima bedrijf, werkt netjes, goede prijs. Ik kan fa. Dijkhuizen zeker aanbevelen!
M.J. van Dijk M.J. van Dijk uit Den Haag heeft geschreven op 5 juni 2018 om 09:59:
en nu het tapijt weer helemaal is opgedroogd, is het als nieuw!
M.J. van Dijk M.J. van Dijk uit Den Haag heeft geschreven op 4 juni 2018 om 18:31:
Mijn lichte wollen vloerbedekking is weer helemaal opgefrist, vlekvrij en schoon! Aardige en kundige vakmensen, die op de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs prima werk hebben geleverd!
Ruud van Oosten Ruud van Oosten uit Den Haag heeft geschreven op 23 mei 2018 om 22:03:
De firma Dijkhuizen heeft de vloerbedekking bij oom en tante meer dan perfect schoongemaakt, heel netjes. Goed en snel. 10+
Sue J Sue J uit Den Haag heeft geschreven op 23 mei 2018 om 17:10:
Fantastic service, thank you Martin. Very professional company - next day appointment, on time, exceptional cleaning with no disruption and in a very short time. Great value. We would highly recommend and will definitely use again.
Stichting Marketing Haagse Binnenstad Stichting Marketing Haagse Binnenstad uit Den Haag heeft geschreven op 22 mei 2018 om 17:24:
Voor onze verhuizing naar ons nieuwe kantoorpand hebben we de vloerbedekking laten reinigen. Heerlijk fris begin op onze nieuwe werkplek. Bedankt voor de vriendelijke en prettige service. Een aanrader!
Stanza bookshop Stanza bookshop uit The Hague heeft geschreven op 14 mei 2018 om 20:49:
The service was excellent, very professional and quick. I am very satisfied with Martin, and he is also a very nice person. Thanks
Linda Linda uit Den Haag heeft geschreven op 4 mei 2018 om 19:39:
Top bedrijf! Mijn vloerbedekking en eetkamerstoelen schitterend gereinigd, vriendelijke mensen op wie je kan vertrouwen, ook de prijs was zeer vriendelijk, een aanrader, Linda
Teun Teun heeft geschreven op 5 april 2018 om 10:57:
Dijkhuizen heeft onze houten vloer gereinigd en wat een verschil! Vloer is weer als nieuw en de mensen zijn erg aardig. Zeker een aanrader
Anja Anja heeft geschreven op 12 maart 2018 om 11:08:
De mensen van Dijkhuizen hebben bij ons tapijt weer schoon gemaakt. Heel erg blij mee

Neem contact met ons op!

Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

BEL ONS NU
Open chat