Marmer & natuursteen

Maak van uw stenen vloer weer een blikvanger

Steen is een mooie keuze voor de vloer in de woonkamer of de keuken. Het geeft het interieur van uw huis een strakke of juist warme uitstraling. Maar ook een stenen vloer kan een broedplaats zijn voor bacteriƫn en schimmels: restanten van schoonmaakmiddelen, zand, water en olie beschadigen de mooie vloer. Kies voor renovatie of onderhoud van Dijkhuizen Vloerenonderhoud en maak van uw stenen vloer weer een echte blikvanger.

  Informatie aanvragen

  Vloeronderhoud door Dijkhuizen in Den Haag

  Onderhouden
  Is de vloer nu toe aan een onderhoudsbeurt? Elk type steen heeft weer een andere vloerreiniging nodig. Dijkhuizen Vloerenonderhoud in Den Haag reinigt onder andere marmer, rustieke tegels, Frans steen, blauwsteen, granito en beton. We verwijderen oude was en vuillagen. Heeft u een kalkhoudende vloer zoals blauwsteen? Wij kunnen deze steensoort voor u kristalliseren, zodat er weer een mooi glanslaagje overheen komt. Voor elke vloer hebben wij de juiste producten en machines om deze weer in originele staat te brengen.

  Renoveren
  Afhankelijk van de schade en het type steen voeren we verschillende renovatiewerkzaamheden uit. Zo verwijderen we krassen door de vloer te schuren of te polijsten. Ook herstellen we gaten of barsten en vervangen we zelfs hele tegels. Wilt u de vloer meer of minder laten glanzen? We kunnen de glans van uw vloer aanpassen naar elk gewenst effect.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU