Schoonmaakbedrijf Den Haag

Het beste schoonmaakbedrijf in Den Haag

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag voor de schoonmaak van uw woning of kantoor? Neem dan contact op met Dijkhuizen Vloerreiniging voor algemene schoonmaak van huizen en appartementen, algemene ruimtes, kantoren en tapijtreiniging. Als de tijd om uw huis of bedrijfsruimte van boven tot onder schoon te maken weer is aangebroken, staat u voor een flinke klus. Met verschillende wondermiddelen gaat u aan de slag om het vuil uit uw tapijt te krijgen, om uw parketvloer te laten glimmen of de bekleding van uw meubilair weer schoon en fris te krijgen. Het is een klus waar vrijwel iedereen enorm tegenop ziet. Voor hulp bij de schoonmaak en het onderhoud van uw woning of kantoorruimte staat Dijkhuizen Vloerreiniging graag voor u klaar. Wij verzorgen het schoonmaakwerk voor u. Of neem contact met ons op voor het huren van de door u benodigde schoonmaakapparatuur en schoonmaakmiddelen als u zelf gaat schoonmaken. Om uw vloeren grondig schoon te krijgen, schakelt u Dijkhuizen Vloerreiniging in. Wij leveren het beste resultaat en zijn het beste schoonmaakbedrijf van Den Haag.

Tapijt- en meubelreiniging particulier en zakelijk

Als schoonmaakbedrijf in Den Haag komen wij met plezier en enthousiasme bij u op locatie om uw tapijt, vloerkleed of meubels te reinigen. Al het vuil wordt door ons vakkundig verwijderd. Wij zullen eerst een korte inspectie uitvoeren. Aan de hand daarvan passen wij de juiste methodes en producten toe om uw tapijt- of vloerkleed weer schoon te maken. Zet ons in voor het onderhoud of de schoonmaak van uw woning of kantoor. Tijdig uw kantoor schoonmaken is belangrijk voor een gezonde en professionele werkomgeving. Het zal leiden tot een verlaging van het ziekteverzuim. Daarnaast neemt de tevredenheid van uw werknemers toe. Een andere reden om uw kantoor tijdig te laten reinigen is de uitstraling van uw kantoor op uw klanten. Schone werkplekken geven uiteraard een professionelere uitstraling dan vieze werkplekken vol met koffievlekken en ander vuil. Wij zorgen voor een tijdige schoonmaak en reiniging van uw kantoor.

Reinigen van losse kleden, meubels, trappen en vaste vloerbedekking

Uw tapijt- of vloerkleed zal dankzij onze zorgvuldige reiniging weer stralen en er weer uitzien als nieuw. Wat mag u van ons verwachten?

 • Uw tapijt in een mum van tijd weer als nieuw
 • Professionele tapijtreiniger bij u op locatie
 • De allerbeste producten
 • De meest zorgvuldige reiniging
 • Vakkundige inspectie om de juiste werkwijze te bepalen
 • Losse kleden worden gratis opgehaald en weer afgeleverd
 • Geen overige kosten, voorrijkosten inbegrepen

Schoonmaakbedrijf den haag

Houten vloer reinigen

U wilt de renovatie van uw houten of stenen vloer zo lang mogelijk uitstellen. Dit doet u door goed de vloer goed schoon te maken en te houden. Met goed onderhoud heeft u langer plezier van uw vloer. Wij schuren en lakken uw vloer, zodat uw vloer weer slijtvast wordt. Uw vloer is op deze manier weer bestand tegen intensief gebruik. Twijfelt u of onderhoud genoeg is? Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag kunt u ook inschakelen om uw vloer te renoveren. Beschadigde vloerdelen, latten of plinten worden door ons verwijderd. Ook kunnen wij het parket lichter of donkerder maken. U creëert hiermee een nieuwe en frisse uitstraling van uw bestaande vloer.

Huur bij ons machines en ga zelf aan de slag!

Wilt u zelf uw vloer, tapijt en meubels onderhouden, maar heeft u hier niet de juiste producten voor? Wij zijn hét schoonmaakbedrijf in Den Haag. En u kunt ons ook vragen om producten voor uw tapijt- en vloerreiniging bij u op locatie te bezorgen. Wij hebben zeer veel producten voor u op voorraad. Enkele voorbeelden zijn: oliën, lijmen, boenwassen en schuurmaterialen. Van maandag tot en met vrijdag bezorgen wij in de omgeving Den Haag, zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. Ook machines brengen wij kosteloos naar u toe. Na gebruik komen wij ze ook weer ophalen. Wij geven u uitleg over het gebruik van de machines met daarbij een korte demonstratie, zodat u weet hoe u de machines optimaal kunt gebruiken voor het beste schoonmaakresultaat. Dankzij de machines van ons schoonmaakbedrijf in Den Haag wordt uw vloer, tapijt of meubel weer écht hygiënisch schoon en fris.

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Den Haag inzetbaar voor uw huis, appartement, algemene ruimte of kantoor. Wij richten ons op de algemene schoonmaak van uw ruimte. Al meer dan 20 jaar voeren wij alle soorten vloeronderhoud uit voor onze klanten. Zowel particuliere, als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Laat uw ruimte er weer uitzien als nieuw dankzij onze machines en vakmensen. Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag is er voor iedereen. Wat mag u van ons verwachten?

 • Zeer scherp geprijsd
 • Vakkundig vloeronderhoud in regio Den Haag
 • Inzetbaar bij u op locatie
 • We nemen uw klus uit handen
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig
 • Sinds 1995 gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van vloeren
 • U betaalt achteraf en pas wanneer u tevreden bent

Schoonmaak bedrijf in Den Haag nodig?
Neem direct contact op met Dijkhuizen Vloerreiniging

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-24734157 of te mailen naar info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Wij zijn hét schoonmaakbedrijf in Den Haag voor al uw tapijt-, meubel- en vloerreiniging. Leg uw schoonmaakwerk in de professionele handen van de schoonmakers van Dijkhuizen Vloerreiniging!

  Informatie aanvragen

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU