Houten vloer reiniging

Laat uw houten vloer weer tot zijn recht komen

Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw vloer, daar hoort daar natuurlijk goed onderhoud bij. Met de juiste keuze van het onderhoud kunt u de renovatie van houten of stenen vloeren zo lang mogelijk uitstellen. Uiteraard kunt u bij ons terecht! U kunt ook zelf aan de slag gaan! Bij ons kunt u de juiste machines huren met de bonodigde producten, deze worden gratis bezorgd en gehaald en uiteraard krijgt u er een demonstratie bij!

Informatie aanvragen

Uw parketvloer weer als nieuw

Met het vloeronderhoud van Dijkhuizen in Den Haag heeft u in een mum van tijd weer een prachtige houten vloer en trap. Denkt u dat onderhoud niet genoeg is? Wij komen langs om te beoordelen of uw vloer of trap aan renovatie toe is of dat een andere behandeling het gewenste effect kan geven.

Onderhouden
Is het weer tijd om uw houten trap en vloer te laten onderhouden? Dijkhuizen Vloerenonderhoud schuurt en lakt ze, zodat ze weer slijtvast worden en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Renoveren
Een goed onderhouden parketvloer gaat jarenlang mee. Natuurlijk slijt de vloer op den duur. Maar een nieuwe vloer is niet goedkoop. Laat uw vloer daarom renoveren door Dijkhuizen Vloerenonderhoud. We vervangen bijvoorbeeld beschadigde vloerdelen, latten en plinten. Of geef uw vloer een nieuw uitstraling door het parket lichter of donkerder te maken. Ook het borstelen van de vloer behoort tot de mogelijkheden.

Machineverhuur
Huur bij ons schuurmachines als u zelf de houten vloer of trap wilt behandelen. Wij leveren professionele machines en bezorgen deze bij u thuis of op het werk. Met de juiste demonstratie behaalt u een prachtig eindresultaat.

Huur bij ons professionele parketschuurmachines zoals:

  • Rotatieve schuurmachines
  • Bandschuurmachines
  • Kantenschuurmachines
  • Hoekschuurmachines
  • Orbitale schuurmachines
  • Vlakschuurmachines

Laat uw parketvloer weer glimmen met onze machines. Neem direct contact op voor het huren van een machine of het maken van een afspraak.

Onderhoudsproducten bestellen

Voor de beste vloerreiniging koopt u uw producten bij Dijkhuizen Vloerenonderhoud. In ons assortiment hebben we onder andere allerlei soorten boenwassen, lijmen, schuurmaterialen en oliën om uw meubels, vloeren en tapijten er weer spic en span uit te laten zien. We bezorgen alle producten doordeweeks bij u thuis of op locatie in regio Den Haag en daar betaalt u helemaal niets voor!

Neem contact met ons op!

Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

BEL ONS NU