Houten vloer reiniging

Laat uw houten vloer weer tot zijn recht komen

Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw vloer, dan hoort daar natuurlijk ook goed onderhoud bij. Met de juiste keuze van het onderhoud kunt u de renovatie van houten of stenen vloeren zo lang mogelijk uitstellen. Uiteraard kunt u bij ons terecht! Met onze jarenlange ervaring is uw prachtige houten vloeren of trap in mum van tijd weer als nieuw! Wij kunnen voor u uw houten vloer reinigen zodat deze weer een frisse uitstraling krijgt.

  Informatie aanvragen

  Uw parketvloer weer als nieuw

  Met het vloeronderhoud van Dijkhuizen in Den Haag heeft u in een mum van tijd weer een prachtige houten vloer en trap. Wij kunnen houten vloeren reinigen zodat deze weer als nieuw lijken. Denkt u dat onderhoud niet genoeg is? Wij komen langs om te beoordelen of uw vloer of trap aan renovatie toe is of dat een andere behandeling het gewenste effect kan geven.

  Onderhouden
  Is het weer tijd om uw houten trap of houten vloeren te laten onderhouden en te reinigen? Dijkhuizen Vloerenonderhoud schuurt en lakt ze, zodat ze weer slijtvast worden en bestand zijn tegen intensief gebruik.

  Waarom kiezen voor ons?

  • Sinds 1995 gespecialiseerd in onderhoud vloeren.
  • Vakkundige vloeronderhoud in regio Den Haag.
  • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
  • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
  • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
  • Scherp geprijsd!

  Houten vloeren reinigen

  Na verloop van tijd kan het noodzakelijk zijn om uw houten vloer te laten reinigen door echte professionals. Hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij hebben de juiste materialen in huis zodat wij de vloer kunnen reinigen en er daarmee kunnen zorgen dat de vloer er weer als nieuw uit ziet. Ook heeft u de mogelijkheid om apparaten te huren zodat u uw vloer zelf kunt reinigen. Het intensief reinigen van houten vloeren zorgt ervoor dat u bespaart op kosten voor een compleet nieuwe vloer.

  Renoveren

  Een goed onderhouden houten- of parketvloer gaat jarenlang mee. Natuurlijk slijt de vloer op den duur. Maar een nieuwe vloer is niet goedkoop. Laat uw houten vloer daarom reinigen of renoveren door Dijkhuizen Vloerenonderhoud. We vervangen bijvoorbeeld beschadigde vloerdelen, latten en plinten. Of geef uw vloer een nieuw uitstraling door het parket lichter of donkerder te maken. Ook het borstelen van de vloer behoort tot de mogelijkheden. Voor het onderhoud van uw houten vloeren in Delft, Den Haag, Den Hoorn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Naaldwijk, Noordwijk, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude neem contact met ons op!

  houten vloer reinigen

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU