Houten vloer reiniging

Laat uw houten vloer weer tot zijn recht komen

Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw vloer, daar hoort daar natuurlijk goed onderhoud bij. Met de juiste keuze van het onderhoud kunt u de renovatie van houten of stenen vloeren zo lang mogelijk uitstellen. Uiteraard kunt u bij ons terecht! Met onze jarenlange ervaring is uw prachtige houten vloeren of trap in mum van tijd weer als nieuw!

  Informatie aanvragen

  Uw parketvloer weer als nieuw

  Met het vloeronderhoud van Dijkhuizen in Den Haag heeft u in een mum van tijd weer een prachtige houten vloer en trap. Denkt u dat onderhoud niet genoeg is? Wij komen langs om te beoordelen of uw vloer of trap aan renovatie toe is of dat een andere behandeling het gewenste effect kan geven.

  Onderhouden
  Is het weer tijd om uw houten trap en vloer te laten onderhouden? Dijkhuizen Vloerenonderhoud schuurt en lakt ze, zodat ze weer slijtvast worden en bestand zijn tegen intensief gebruik.

  Waarom kiezen voor ons?

  • Sinds 1995 gespecialiseerd in onderhoud vloeren.
  • Vakkundige vloeronderhoud in regio Den Haag.
  • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
  • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
  • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
  • Scherp geprijsd!

  Renoveren
  Een goed onderhouden parketvloer gaat jarenlang mee. Natuurlijk slijt de vloer op den duur. Maar een nieuwe vloer is niet goedkoop. Laat uw vloer daarom renoveren door Dijkhuizen Vloerenonderhoud. We vervangen bijvoorbeeld beschadigde vloerdelen, latten en plinten. Of geef uw vloer een nieuw uitstraling door het parket lichter of donkerder te maken. Ook het borstelen van de vloer behoort tot de mogelijkheden.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU
  Open chat