Beoordelingen

Klantbeoordelingen

Lees hieronder ervaringen van onze klanten met Dijkhuizen Vloeronderhoud. Heeft u ons een keer ingeschakeld? Laat dan gerust een bericht achter wat u van onze diensten vond.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
49 berichten.
Tina Tina uit Den Haag heeft geschreven op 18 juli 2022 om 23:07
We are super happy with Martin's service. It was very easy to agree on the appointment, and also on the price, which was more than fair for the amount of work performed. We are very satisified with the overall expirience - he cleaned carpet on our stairs and car seats perfectly. We will definitely use the service again and recommend it to our friends. Thank you once again!
Monica Monica uit Den Haag heeft geschreven op 9 mei 2022 om 22:04
Geweldige service en een fantastisch resultaat! Vooraf werd eerlijk aangegeven dat het misschien niet mogelijk was om het tapijt schoon te krijgen, maar het is ze gelukt! Ik had “via via” de firma doorgekregen ; daar ben ik zeer blij mee! Een vlotte afspraak en zeer vakkundige aanpak! Top!
fam van Dijk fam van Dijk uit den haag heeft geschreven op 3 februari 2022 om 15:48
De oude vloerbedekking met vlekken in ons trappenhuis stond eigenlijk op de lijst voor vervanging. Maar door het werk van Dijkhuizen is dit niet meer nodig! Het ziet er weer als nieuw uit. Snel en goed werk, echt een aanrader.
Ali Ali uit Den Haag heeft geschreven op 10 december 2021 om 20:43
Heel tevreden om zaken te doen met medewerker Martin. Heel vriendelijk en snel geholpen, ondanks de drukke schema. Duidelijk gecommuniceerd over de verwachtingen voor een goede prijs. Na het afleveren vd schone kleed ook nog hulp aangeboden.
Strampraat Strampraat uit Leidschendam heeft geschreven op 4 oktober 2021 om 15:04
Een vloerkleed laten reinigen en zijn zeer tevreden over het resultaat.
Marlène Teerlink Marlène Teerlink uit Den Haag heeft geschreven op 28 juli 2021 om 14:38
Vandaag de vaste vloerbedekking weer door vader en zoon Dijkhuizen laten reinigen en wederom zeer tevreden 😊 ! Bijzonder vriendelijke en behulpzame mensen en een gunstige prijs! Ik kan de firma Dijkhuizen dan ook van harte aanbevelen 👍👍🙏
C.Jongejan C.Jongejan uit Den Haag heeft geschreven op 15 juni 2021 om 16:03
Vandaag de hoogpolige vaste vloerbedekking laten reinigen, en in een woord: super! Aardige vakkundige mensen, helpen zware meubels verplaatsen, geven tips! Mijn vloerbedekking is schoner geworden dan ik had verwacht. Raad dit bedrijf zeker aan!,
yvonne yvonne uit den haag heeft geschreven op 7 juni 2021 om 15:17
firma dijkhuizen 100% aan te bevelen.mijn tapijt weer tiptop schoon,goed werk geleverd en ontzettend aardige,behulpzame vader en zoon.voor mij alleen noch firma dijkhuizenen en hartelijk dank.
Maike Maike uit Zoetermeer heeft geschreven op 30 mei 2021 om 09:10
Vorige week onze eiken parket vloer in de woonkamer/keuken en hal laten schuren en olien, met een prachtig resultaat. We hebben gekozen voor de transparante (invisible) olie, en nu zien we hoe mooi onze vloer oorspronkelijk was. De vloer is nu ook mooi afgewerkt met hoge plinten. Mocht je plannen hebben, dan beveel ik bedrijf Dijkhuizen van harte aan.
Co Co uit Den Haag heeft geschreven op 11 mei 2021 om 14:38
Het tapijt op de trappen en in de slaapkamers is weer als nieuw. Er is netjes gewerkt! Echt een aanrader!
Maike Maike uit Zoetermeer heeft geschreven op 15 maart 2021 om 16:38
Onze hoekbank, hocker en kleed laten reinigen. Heel tevreden met dit resultaat, lijkt alsof ik een nieuwe bank heb. Volgende project wordt parketvloer, schuren en olien. Ik kan je dit bedrijf van harte aanbevelen.
Saskia Saskia uit Den Haag heeft geschreven op 14 maart 2021 om 19:08
Harde werkers met verstand van zaken. Mijn eiken vloer is geschuurd en geolied en... weer als nieuw! Heel blij mee.
Marte Marte uit Den Haag heeft geschreven op 4 maart 2021 om 21:47
Snelle, vriendelijke service, denken mee in oplossingen en zijn ook eerlijk in wat niet kan. Professioneel en goed.
Nancy Nancy uit Omgeving Delft heeft geschreven op 26 december 2020 om 22:29
Helemaal blij. Trappen (beige vloerbedekking, 15 jaar oud, en behoorlijk vies) weer als nieuw. Meteen maar even de kamers boven meegepakt, die konden niet achterblijven nu de trappen zo opgeknapt zijn. Ook nog eens eerlijk advies en eerlijke prijzen en snel klaar. Was bang dat we nieuwe vloerbedekking moesten nemen. Niet nodig dus, maar ziet er wel als nieuw uit!
Kim Kim uit The Hague heeft geschreven op 16 december 2020 om 12:27
Wij hebben de vaste vloerbedekking in ons huurhuis laten reinigen. Het resultaat is lekker schoon en fris. Wij zijn erg blij mee. Het was gemakkelijk om de reinigingsopdracht te bespreken en om snel een afspraak te maken. Zeker een aanbeveling waard!
Joost Joost uit Pijnacker heeft geschreven op 12 november 2020 om 14:00
Zeer tevreden, bedankt!
wf rietbroek wf rietbroek uit den haag heeft geschreven op 23 september 2020 om 12:35
martin en martijn geweest op 23-09-2020 voor mijn vloerbedekking gereinigd uit de kunst alles uit mijn handen genomen ik ik kan deze mensen aan iedereen recomanderen 10plus
Marie Marie uit Den Haag heeft geschreven op 2 juli 2020 om 17:51
We hebben een berber kleed laten reinigen en hij ziet er weer uit zoals nieuw! Alle vlekken zijn eruit en hij straalt weer!!!!
Marcel Marcel uit Scheveningen heeft geschreven op 2 mei 2020 om 19:51
Onze licht plavuizenvloer laten reinigen door Martin Dijkhuizen. De vloer is weer als nieuw. Top gedaan. Aanrader dus!
grant grant uit den haag heeft geschreven op 29 april 2020 om 14:28
Goed, vriendlijk, professioineel & snel service. Ziet er weer top uit! Volgend jaar weer. Zal zeker aan vrienden aanraden!

Neem contact met ons op!

Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

BEL ONS NU