Beoordelingen

Klantbeoordelingen

Lees hieronder ervaringen van onze klanten met Dijkhuizen Vloeronderhoud. Heeft u ons een keer ingeschakeld? Laat dan gerust een bericht achter wat u van onze diensten vond.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
24 berichten.
Maria Maria uit Den Haag schreef op 2 september 2019 om 22:16:
5 sterren - helemaal super!
Martin Martin schreef op 13 augustus 2019 om 15:03:
A very friendly company. They were efficient and have done an excellent job on my carpets. Martin gave me good advice also.
Harry klaver Harry klaver uit Delft schreef op 12 augustus 2019 om 14:39:
Bedankt voor het reinigen van ons tapijt, het is weer zo goed als nieuw!
Renee Verberne Renee Verberne uit Den Haag schreef op 7 mei 2019 om 14:39:
Heel erg tevreden over de firma Dijkuizen en hun werk. Mijn tapijtje en bank zien er weer bijna als nieuw uit. Super tevreden! Ik kan iedereen aanbevelen hun mooie spullen een tweede leven te gunnen m.b.v. het werk van deze professionals.
Nicole Nicole uit Den Haag schreef op 25 december 2018 om 09:15:
Onze kleden zijn en bankstel zijn weer helemaal schoon geworden. De firma Dijkhuizen bevelen wij dan ook echt aan. Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk.
Michel Bentein Michel Bentein uit Den Haag schreef op 24 oktober 2018 om 13:23:
Zeer tevreden over het resultaat. Snel en efficient alle kleden gereinigd. Bijzonder klantvriendelijk. De kleden zijn superschoon en voor een zeer redelijke prijs. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Boudewijn Boudewijn uit Den Haag schreef op 7 oktober 2018 om 20:03:
Ons tapijt is gereinigd met fantastisch resultaat! Snel en goed gedaan. Goede en vriendelijke service!
Wilma Lester huis. Wilma Lester huis. uit Warmond schreef op 3 oktober 2018 om 19:08:
Onze kleden zijn weer superschoon geworden. Ook heeft de firma Dijkhuizen onze stenen vloer gereinigd met als eind een prachtig resultaat.!!!
Meesterburrie Meesterburrie uit Leiden schreef op 23 augustus 2018 om 15:25:
Perfecte reiniging en tot service!
Baier Baier uit Delft schreef op 20 augustus 2018 om 21:18:
We just moved to Delft and could arrange the cleaning of our carpeted floor even before arriving. We were very satisfied and it gave us a nice start with a clean appartment.
Nathalie Nathalie uit . schreef op 22 juli 2018 om 13:48:
Super tevreden zijn wij over de werkzaamheden en klantvriendelijkheid van dijkhuizen vloerreiniging. Onze marmeren vloer blinkt weer als nieuw.
Veronika Veronika uit Den Haag schreef op 18 juli 2018 om 22:24:
Very happy with the Dijkhuizen business. All the carpets and the sofa are well cleaned but, also important, they use such cleaning products that the house does not smell like chemicals afterwards. Also excellent communication: we quickly agreed on everything by phone and email, then I simply left them the keys and went to work and everything was done and in place when I returned. Many thanks, Veronika
Fam. Lock Fam. Lock uit Wassenaar schreef op 16 juli 2018 om 14:55:
Ons vast tapijt was het slachtoffer geworden van zwart afgevende pantoffelzolen waardoor op een lichte vloerbedekking zwarte looppaden zijn ontstaan. Het tapijt ligt er pas een jaar en is nog lang niet aan vervanging toe. Nadat wij vader en zoon Dijkhuizen er op los hebben gelaten is het weer als nieuw. Ch√Ępeau !! Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.
Priscilla Priscilla uit Den Haag schreef op 3 juli 2018 om 12:03:
Begin juli heeft Martin met zijn collega ons (beige!) tapijt gereinigd. Er zaten veel vlekken op de vloer, waaronder kauwgom en ander hardnekkig vuil. We waren dan ook zeer verrast dat dit er uit is gegaan. Ook de aanwezigheid van beide mannen is prettig. Goede communicatie en vooral ook beleefd en begripvol over het feit dat wij aan het werk waren. Zeker een aanrader om Martin in te huren voor de werkzaamheden!
Buitenplaats Hadriani Buitenplaats Hadriani uit Voorburg schreef op 11 juni 2018 om 21:19:
De vloerkleden in de hal van ons appartementencomplex zijn vakkundig schoongemaakt. Prima bedrijf, werkt netjes, goede prijs. Ik kan fa. Dijkhuizen zeker aanbevelen!
M.J. van Dijk M.J. van Dijk uit Den Haag schreef op 5 juni 2018 om 09:59:
en nu het tapijt weer helemaal is opgedroogd, is het als nieuw!
M.J. van Dijk M.J. van Dijk uit Den Haag schreef op 4 juni 2018 om 18:31:
Mijn lichte wollen vloerbedekking is weer helemaal opgefrist, vlekvrij en schoon! Aardige en kundige vakmensen, die op de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs prima werk hebben geleverd!
Ruud van Oosten Ruud van Oosten uit Den Haag schreef op 23 mei 2018 om 22:03:
De firma Dijkhuizen heeft de vloerbedekking bij oom en tante meer dan perfect schoongemaakt, heel netjes. Goed en snel. 10+
Sue J Sue J uit Den Haag schreef op 23 mei 2018 om 17:10:
Fantastic service, thank you Martin. Very professional company - next day appointment, on time, exceptional cleaning with no disruption and in a very short time. Great value. We would highly recommend and will definitely use again.
Stichting Marketing Haagse Binnenstad Stichting Marketing Haagse Binnenstad uit Den Haag schreef op 22 mei 2018 om 17:24:
Voor onze verhuizing naar ons nieuwe kantoorpand hebben we de vloerbedekking laten reinigen. Heerlijk fris begin op onze nieuwe werkplek. Bedankt voor de vriendelijke en prettige service. Een aanrader!

Neem contact met ons op!

Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

BEL ONS NU