Tapijt en Meubelreiniging Den Haag

Tapijt- en vloerreiniging in Den Haag

Hoe voorzichtig u ook bent, uw vloeren, tapijten en meubels kunnen behoorlijk vies worden. Als u een fris en gezond huis of kantoor in Den Haag wilt, is het belangrijk dat u af en toe uw meubels, tapijten en vloeren goed reinigt. Maar dat kan een behoorlijk grote en daarnaast ook vervelende klus zijn. Dijkhuizen Vloeronderhoud staat dan voor u klaar. U kunt bij ons terecht om de juiste apparatuur te huren voor tapijtreiniging, vloerreiniging, vloeronderhoud en meubelreiniging. We hebben de juiste middelen om uw houten vloeren te onderhouden en/of te schuren en marmer en natuursteen te reinigen. Heeft u geen tijd of zin om deze klus zelf uit te voeren in Den Haag? Geen probleem! Onze professionele werknemers nemen het graag van u over!

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Tapijtreiniging en meubelreiniging in Den Haag

  Om tapijt en meubels goed te reiniging heeft u speciale apparatuur nodig. De juiste apparatuur kunt u bij ons huren, maar onze enthousiaste werknemers komen ook graag naar uw woning of kantoor in Den Haag toe voor een grondige tapijt- en meubelreiniging. Binnen een mum van tijd zijn we klaar en ziet alles er weer als nieuw uit. Als u ons inschakelt voor de tapijt- en meubelreiniging in Den Haag voeren we eerst een inspectie uit om te bepalen welke reinigingsmethode het beste is. Vervolgens gaan we op uw locatie aan de slag. Het is ook mogelijk om losse tapijten door ons op te laten halen voor reiniging. Bij ons kunt u profiteren van scherpe prijzen en heeft u geen voorrijkosten.

  Professionele houten vloer onderhoud

  Uw kostbare houten vloeren in Den Haag gaan een stuk langer mee, als u deze voorziet van goed onderhoud. Na goed houten vloer onderhoud ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Tijdens het onderhoud van uw houten vloer, zullen we deze eerst schuren en vervolgens lakken. Moet uw houten vloer of trap gerenoveerd worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u zelf aan de slag? U kunt bij ons professionele parketschuurmachines huren. Deze worden bij u geleverd en voorzien van een heldere demonstratie.

  Marmer en natuursteen professioneel reinigen in Den Haag

  Naast tapijtreiniging, vloerreiniging, houten vloeren onderhoud en schuren, kunt u ons bedrijf ook inschakelen voor marmer en natuursteen reiniging in Den Haag. Ons bedrijf is expert in het reinigen van diverse soorten steen zoals marmer, rustieke tegels, Frans steen, blauwsteen, granito en beton. Wij kunnen oude waslagen en vuil verwijderen en kalkhoudende vloeren kristalliseren. U kunt ook bij ons de juiste machines huren. Meer informatie nodig? Bel: 06-24734157 of stuur een e-mail: info@dijkhuizenvloerreiniging.nl.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU