Tapijt en Meubelreiniging Den Hoorn

Uw partner bij vloeronderhoud in Den Hoorn

Wenst u in de omgeving van Den Hoorn een partner op het gebied van vloerreiniging en meubelreiniging? Dan bent u bij Dijkhuizen Vloeronderhoud aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar een vakman op het gebied van tapijtreiniging, vloerreiniging en meubelreiniging. Tevens staan wij voor u klaar wanneer u uw houten vloeren wilt laten schuren of uw marmer en natuursteen wilt laten reinigen. Voor meer informatie over onze diensten leest u verder of neemt u contact op vanuit Den Hoorn.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

Vloerreiniging Den Hoorn

  Informatie aanvragen

  Ruime ervaring en de beste aanpak

  Een keer in de zoveel tijd zijn uw tapijt, vloer of meubels toe aan een grondige reiniging. Veel mensen kijken op tegen deze enorme klus. Gelukkig kunnen wij van Dijkhuizen Vloeronderhoud hulp bieden. U kunt ons inhuren voor grondige meubelreiniging, tapijtreiniging en vloerreiniging. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies hoe wij uw vloer het beste kunnen aanpakken. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten in de omgeving van Den Hoorn.

  Onze aanpak op het gebied van tapijtreiniging en meubelreiniging

  Hoe gaan wij te werk wanneer u ons inschakelt voor tapijtreiniging? Wanneer wij bij u in Den Hoorn langskomen, beginnen wij eerst met een korte inspectie van de vloerbedekking. Vervolgens zullen wij met de juiste methode en producten uw tapijt van vuil ontdoen. Wij gaan zeer snel en efficiƫnt te werk en uw vloerbedekking zal er weer uitzien als nieuw. Heeft u in plaats van tapijt een houten vloer of een natuurstenen vloer? Dan kunnen wij u helpen met houten vloeren onderhoud en marmer en natuursteen reinigen.

  Ook voor de juiste producten voor vloerreiniging in Den Hoorn

  Wilt u liever zelf aan de slag gaan met de tapijtreiniging, meubelreiniging of het vloeronderhoud in Den Hoorn? Ook dan kunnen wij u helpen. Bij ons kunt u namelijk machines en schoonmaakproducten huren om uw vloer, tapijt of meubels zelf schoon te maken. We komen de machines en producten kosteloos halen en brengen. Wanneer wij de machines afleveren, geven wij u een duidelijke uitleg en demonstratie over hoe u deze het beste kunt gebruiken.

  Neem contact op voor tapijtreiniging in Den Hoorn

  Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van meubelreiniging, tapijtreiniging en vloeronderhoud? Of wenst u uw marmer en natuursteen te laten reinigen of uw houten vloeren te laten schuren? Bel dan naar 070-3548205 of mail via info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een grondige vloerreiniging, tapijtreiniging of meubelreiniging in Den Hoorn.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU