Tapijt en Meubelreiniging Leiden

In Leiden uw tapijt, meubels en vloeren weer helemaal schoon

Wilt u een frisse opknapbeurt geven aan uw kantoor of woning in Leiden? Hier hoort ook de meubelreiniging, vloerreiniging en tapijtreiniging bij. Bedrijven en particulieren in en om Leiden profiteren al ruim 20 jaar van de ervaring en kennis van Dijkhuizen Vloeronderhoud. Wilt u de houten vloeren schuren of laten onderhouden? Kijkt u tegen vies en smoezelig meubilair aan? Om de meubels, vloer of het tapijt naar behoren te reinigen, kunt u bij ons professionele machines huren. Deze worden geheel gratis bezorgd en opgehaald. De klus kunt u natuurlijk ook laten uitvoeren door onze enthousiaste medewerkers.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Natuursteen, marmeren of houten vloeren onderhouden en reinigen

  Grondige reiniging van uw vloeren en vloeronderhoud wordt excellent uitgevoerd of verzorgd door Dijkhuizen Vloeronderhoud. Denk aan houten vloeren schuren of onderhouden, natuursteen of marmer reinigen of grondige tapijtreiniging. Om dit zorgvuldig uit te voeren, kunt u onze vakmannen bij u in Leiden langs laten komen. U kunt ook de geschikte machines huren, zodat u zelf de klus kunt aanpakken. Om uw houten vloer te schuren of onderhouden kunt u bij ons kiezen uit diverse schuurmachines. Polier-, veeg-, boen- of schrobmachine nodig? Of bent u op zoek naar een professionele stofzuiger, waterzuiger of andere schoonmaakmachines? Neem contact op en wij kunnen u verder helpen, zodat u het schoonmaakwerk perfect kunt uitvoeren in Leiden. Om u te helpen het gewenste resultaat te bereiken, zullen we bij de gratis levering van de machines een kleine demonstratie geven.

  De procedure van onze tapijt- en meubelreiniging

  Voor een grondige tapijt- en meubelreiniging komen we zo snel mogelijk naar u in Leiden toe, zodra u met ons contact opneemt. Om te bekijken welke reinigingsmethode en schoonmaakmiddelen we moeten inzetten, voeren we eerst een inspectie uit van het tapijt en/of meubels die gereinigd moeten worden. Hierna gaan we direct aan de slag. Binnen een mum van tijd hebben wij de tapijtreiniging en meubelreiniging uitgevoerd. U zal meteen zien en merken dat uw woning of kantoor in Leiden er weer uitziet als nieuw.

  Waarom onze vloeronderhoud, meubelreiniging en vloerreiniging zo goed is

  Voor zorgvuldige en grondige meubel-, tapijt-, en vloerreiniging in Leiden is Dijkhuizen Vloeronderhoud een hele goede keuze. Ook voor marmer en natuursteen reiniging of houten vloer onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Waarom? Wij bieden u in Leiden een excellente en hoogwaardige service, geen voorrijkosten en scherpe tarieven. U kunt achteraf betalen en de levering en het afhalen van losse kleden, machines en tapijten is geheel kosteloos. Telefoonnummer: 06-24734157. E-mailadres: info@dijkhuizenvloerreiniging.nl.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU