Tapijt en Meubelreiniging Leiderdorp

Professioneel vloeronderhoud in Leiderdorp

Wenst u in Leiderdorp de hulp van een vakkundig bedrijf dat helpt bij vloeronderhoud en meubelreiniging? Wij van Dijkhuizen Vloeronderhoud staan graag voor u klaar. Wij staan voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft met tapijtreiniging, vloerreiniging en meubelreiniging. Wenst u een houten vloer te laten schuren of heeft u hulp nodig bij het marmer en natuursteen reinigen? Dan kunt u rekenen op ons vakmanschap. Lees verder voor meer informatie of benader ons vanuit Leiderdorp voor een afspraak.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Ruime ervaring met vloeronderhoud

  Hebben uw tapijt, meubels en vloer in Leiderdorp een grondige reiniging nodig? Stel deze klus niet uit, maar laat het opknappen door een professional! Bij ons kunt u echte vakmensen inhuren voor de zorgvuldige reiniging van uw vloer of meubels. Met onze ruime ervaring weten wij u altijd op de juiste manier te helpen. Ook bedrijven kunnen ons inschakelen voor het reinigen van hun vloer. Neem snel contact met ons op en kom meer over onze diensten te weten.

  Een grondige tapijtreiniging

  Wat is onze werkwijze wat betreft tapijtreiniging? Wanneer wij bij u langskomen, starten wij met een korte inspectie van uw vloerbedekking. Op basis daarvan bepalen wij welke schoonmaakmethode en producten wij gaan gebruiken. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan en efficiƫnt de reiniging voltooien. Aan het eind van dit proces kunt u genieten van een prachtig, schoon tapijt. Heeft u geen tapijt maar een vloer van hout of natuursteen? U kunt altijd bij ons aankloppen voor houten vloeren onderhoud of het reinigen van uw marmer en natuursteen.

  Zelf aan de slag gaan in Leiderdorp

  Gaat u in Leiderdorp toch liever zelf aan de slag met het schoonmaken van uw vloer of meubels? Bij ons kunt u terecht voor producten en apparaten die de tapijtreiniging, meubelreiniging of vloerreiniging moeiteloos laten verlopen. Wij zullen het gehuurde materiaal kosteloos bij u brengen en halen. Tevens geven wij een duidelijke instructie en demonstratie voor het gebruik van de machines en de schoonmaakmiddelen.

  Neem contact op voor meer informatie in Leiderdorp

  Wilt u in Leiderdorp meer te weten komen over onze diensten op het gebied van meubelreiniging, tapijtreiniging en vloeronderhoud? Of wenst u direct uw marmer en natuursteen te laten reinigen of uw houten vloeren te laten schuren? Benader ons dan via 070-3548205 of mail naar info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Onze professionals komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een zorgvuldige vloerreiniging, tapijtreiniging of meubelreiniging in Leiderdorp.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU