Tapijt en Meubelreiniging Naaldwijk

In Naaldwijk brandschone vloeren, meubels en tapijt

Kan uw kantoor of woning in Naaldwijk wel een frisse opknapbeurt gebruiken? Schakel ons dan in voor een grondige vloerreiniging, meubelreiniging of tapijtreiniging. Particulieren en zakelijke klanten in en om Naaldwijk maken al meer dan 20 jaar gebruik van de professionele diensten van Dijkhuizen Vloeronderhoud. Heeft u houten vloeren die onderhouden moeten worden? Of heeft u genoeg van smoezelig meubilair? Om uw meubels, vloeren of tapijt van een goede schoonmaak- of onderhoudsbeurt te voorzien, kunt u bij ons professionele machines huren. Wij zullen de geschikte machines kosteloos bezorgen en ophalen. U kunt er ook voor kiezen om onze medewerkers de schoonmaak en het onderhoud te laten uitvoeren.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Grondig onderhoud of reiniging van natuursteen, houten vloeren en marmer

  Houten vloeren, natuursteen of marmer grondig reinigen of onderhouden wordt in Naaldwijk tot in de puntjes uitgevoerd door Dijkhuizen Vloeronderhoud. Houten vloeren onderhouden bestaat uit zorgvuldig schuren en lakken. Het marmer of natuursteen reinigen, tapijtreiniging en houten vloeren onderhoud wordt altijd secuur uitgevoerd door onze eigen enthousiaste vakmensen. Wilt u het liever zelf doen? Geen probleem, wij verhuren vele verschillende schuurmachines en daarnaast nog professionele veeg-, polier-, schrob- en boenmachines. U kunt ook bij ons terecht voor deskundige waterzuigers, stofzuigers en andere schoonmaakmachines. Om u te helpen de machines op de juiste manier te gebruiken in Naaldwijk, zullen onze werknemers bij de levering u een kleine demonstratie geven.

  Zo gaat onze tapijt- en meubelreiniging in zijn werk

  Als u graag en professionele meubel- of tapijtreiniging wilt in Naaldwijk, staan wij voor u klaar. Om te achterhalen welke reinigingsmethode of schoonmaakmiddelen we het beste kunnen gebruiken, wordt er eerst een inspectie uitgevoerd. Hierbij bekijken we van welke materialen uw tapijt of meubels zijn gemaakt en de ernst van de bevuiling. Vervolgens gaan we met de juiste methode aan de slag. Binnen een korte tijd kunt u genieten van brandschone meubels en tapijt. Uw woning of kantoor in Naaldwijk zal er werkelijk weer uitzien als nieuw.

  Waarom onze meubelreiniging, vloerreiniging en vloeronderhoud een goede keuze is

  Voor professioneel en grondig tapijt-, meubel- of vloerreiniging in Naaldwijk, bent u bij Dijkhuizen Vloeronderhoud aan het juiste adres. Wij kunnen ook uw marmer of natuursteen prachtig reinigen en uw houten vloeren onderhouden en schuren. Ons bedrijf kent vele voordelen voor klanten uit Naaldwijk zoals: de mogelijkheid om achteraf te betalen, gratis ophalen en retourneren van machines en losse kleden, geen voorrijkosten, excellente service, scherpe prijzen en geen voorrijkosten. Telefoonnummer: 06-24734157. E-mailadres: info@dijkhuizenvloerreiniging.nl.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU