Tapijt en Meubelreiniging Noordwijk

Vloer- en tapijtreiniging in Noordwijk

Ook als u heel voorzichtig bent, kunnen uw vloeren, meubels en tapijt behoorlijk bevuild raken. Als u een gezond en fris kantoor of huis wilt in Noordwijk, is het van belang om uw tapijten, meubels en vloeren goed te reinigen. Het vervelende is dat dit een grote, tijdrovende klus kan zijn. Dijkhuizen Vloeronderhoud kan u dan van dienst zijn. U kunt bij ons de geschikte apparatuur huren voor vloerreiniging, tapijtreiniging, meubelreiniging en vloeronderhoud. Tevens hebben we de juiste middelen om uw houten vloeren te schuren en te onderhouden en natuursteen en marmer te reinigen. Heeft u geen tijd om zelf de klus in Noordwijk te doen? Geen nood! Onze enthousiaste werknemers voeren de klus graag voor u uit. Bij ons bedrijf profiteert u van scherpe prijzen en wij rekenen geen voorrijkosten!

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Meubel- en tapijtreiniging in Noordwijk

  Om meubels en tapijt naar behoren te reinigen, benodigt u speciale apparatuur. Wij hebben de juiste apparatuur te huur, maar u kunt ook onze werknemers inschakelen om uw woning of kantoor in Noordwijk te voorzien van grondige meubel- en tapijtreiniging. Dit klusje hebben we in een mum van tijd geklaard en alles is weer als nieuw. Als u ons benadert voor meubel- en tapijtreiniging in Noordwijk, wordt er eerst een inspectie uitgevoerd om de beste reinigingsmethode te bepalen. Hierna gaan we direct aan de slag. U kunt ook losse tapijten door ons laten reinigen. Deze halen we bij u op en leveren we ook weer af.

  Grondige houten vloer onderhoud

  Uw prachtige houten vloeren in Noordwijk krijgen een langere levensduur als u deze geregeld laat onderhouden. Na grondig houten vloer onderhoud ziet deze er weer geweldig uit. Ons onderhoud aan uw houten vloer bestaat uit secuur schuren en lakken. Wilt u deze klus zelf uitvoeren? Benader ons dan om professionele parketschuurmachines te huren. De schuurmachines worden bij u afgeleverd. U krijgt tevens een duidelijke demonstratie. Wij kunnen ook houten vloeren en trappen renoveren.

  Natuursteen en marmer professioneel reinigen in Noordwijk

  Naast vloerreiniging, tapijtreiniging en houten vloeren schuren en onderhouden, kunt u ons ook benaderen voor natuursteen en marmer reiniging in Noordwijk. Wij zijn ervaren in het reinigen van verschillende soorten steen zoals rustieke tegels, marmer, Frans steen, granito en beton. Wij verwijderen vuil en oude waslagen en kunnen daarnaast kalkhoudende vloeren kristalliseren. Het is ook mogelijk om de geschikte machines bij ons te huren. Telefoonnummer: 06-24734157. E-mailadres: info@dijkhuizenvloerreiniging.nl.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU