Tapijt en Meubelreiniging Pijnacker

In Pijnacker professionele vloerreiniging en tapijtreiniging

Vloeren, tapijten en meubels worden naar verloop van tijd vies en een broedplaats van huisstofmijt. Het is daarom essentieel dat u van tijd tot tijd de meubels, tapijten en vloeren grondig laat reinigen. Deze klus kan helaas behoorlijk tijdrovend zijn. Geen tijd? Benader dan Dijkhuizen Vloeronderhoud. Vakkundig en grondig voeren wij professionele tapijtreiniging, meubelreiniging en vloerreiniging uit. U kunt er ook voor kiezen om de juiste machines bij ons te huren. Moeten uw houten vloeren onderhouden worden? Of wilt u uw marmer of natuursteen in Pijnacker goed en deskundig laten reinigen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe tarieven en rekenen geen voorrijkosten voor u in Pijnacker.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Schakel ons in voor meubelreiniging en tapijtreiniging in Pijnacker

  Er zijn speciale machines nodig om tapijt en meubels naar behoren te reinigen in uw kantoor of woning. Om met tapijt- en meubelreiniging de beste resultaten te bereiken, kunt u bij ons de geschikte machines huren. Maar u kunt in Pijnacker ook de klus door onze vakmensen laten uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat we de beste reinigingsmethode inzetten, wordt er eerst een korte inspectie uitgevoerd. Vervolgens gaan we bij u in Pijnacker aan de slag met een zorgvuldige tapijt- en meubelreiniging. Voordat u het weet zijn we weer klaar. Heeft u losse tapijten die gereinigd moeten worden? Ook dit kunnen wij voor u doen. Wij komen ze kosteloos ophalen en weer aan u retourneren.

  Bel ons ook voor houten vloer onderhoud

  Onderhoud is zeer belangrijk, ook voor uw houten vloeren in Pijnacker. Als u uw houten vloer door ons laat onderhouden en schuren, ziet deze er weer uit als nieuw. Zo zullen wij de houten vloer eerst schuren met professionele machines om het vervolgens zorgvuldig te lakken en/of te behandelen. Mocht u dit zelf willen doen, dan kunt u de professionele schuurmachines bij ons huren. U ontvangt van ons een heldere demonstratie bij aflevering van de machines, zodat u weet hoe u ze moet bedienen. Benader ons ook voor houten vloer- of trap renovatie.

  Uw marmer en natuursteen grondig laten reinigen in Pijnacker

  Ons bedrijf is gedreven en ervaren in marmer en natuursteen grondig reinigen in Pijnacker en omgeving. Daarnaast verrichten we tapijtreiniging, vloerreiniging en houten vloer onderhoud. Of u nu granito, Frans steen, beton, marmer, blauwsteen of rustieke tegels heeft: wij hebben de geschikte machines om uw vloer goed te reinigen en te behandelen. We zijn ook bevoegd om kalkhoudende vloeren te kristalliseren. Wilt u uitsluitend machines huren? Ook dat is mogelijk. Neem contact op via: 06-24734157 of stuur een e-mail naar: info@dijkhuizenvloerreiniging.nl.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU