Tapijt en Meubelreiniging Rijswijk

Brandschone meubels, tapijten en vloeren in Rijswijk

Het is van groot belang om de meubels of vloeren van uw woning of kantoor in Rijswijk met enige regelmaat van een goede tapijt-, meubel- of vloerreiniging te voorzien. Zo voorkomt u slechte hygiëne, huisstofmijt en een smoezelige uitstraling. Voor deze klus kunt u Dijkhuizen Vloeronderhoud inschakelen. Al meer dan 20 jaar helpen wij zakelijke klanten en particulieren aan een schone woning en hygiënisch kantoor. Bij ons zijn enthousiaste vakmensen in dienst en wij beschikken over professionele machines om natuursteen, marmer, tapijt en andere vloeren grondig te reinigen. U kunt deze klus laten uitvoeren door onze vakmensen, of u huurt bij ons de juiste machines en benodigdheden om zelf aan de slag te gaan in Rijswijk. Wij beschikken ook over de geschikte machines en ervaring om houten vloeren te onderhouden.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Voor vloeronderhoud en vloerreiniging huurt u bij ons de juiste machines

  Als u graag een grondige tapijt-, vloer- of meubelreiniging wilt in Rijswijk, kunt u bij Dijkhuizen Vloeronderhoud professionele machines en benodigdheden huren. Benodigt uw houten vloer onderhoud? Huur dan de juiste schuurmachines zoals band-, hoek-, orbitale-, rotatieve-, kanten- en vlakschuurmachines. Wilt u natuursteen of marmer reinigen? Benader ons dan voor polier-, boen-, slijp-, schrob- en veegmachines, stofzuigers, waterzuigers, hogedrukreinigers en andere schoonmaakmachines. U kunt ook producten bij ons bestellen voor effectieve behandeling en verzorging van vloeren, meubels en tapijt. Bijvoorbeeld de juiste oliën, boenwassen, schuurmaterialen en lijmen. De producten en machines worden gratis geleverd in Rijswijk.

  Professionele reiniging van meubels, vloerkleed en tapijt

  Voor meubel-, tapijt- en vloerkleedreiniging kunt u vanuit Rijswijk beroep doen op onze vakmensen. Zij zullen de schoonmaakklus zorgvuldig en grondig uitvoeren. Dit doen zij onder andere door eerst een inspectie uit te voeren van het meubelstuk of de vloer die gereinigd moet worden. Vervolgens wordt er een strategie bepaald om de juiste reinigingsmethode in te zetten. De meubelreiniging, vloerreiniging of tapijtreinigingen wordt vervolgens efficiënt en snel uitgevoerd. Binnen een mum van tijd heeft u een frisse woning of kantoor.

  Enthousiast, klantvriendelijk en vakkundig, dat is Dijkhuizen Vloeronderhoud

  Als u wilt dat uw houten vloer onderhoud, meubel-, tapijt- of vloerreiniging excellent wordt uitgevoerd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen leveren uitsluitend topkwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons de juiste machines huren om de klus zelf uit te voeren. Moet uw marmer of natuursteen gereinigd worden? Schroom niet om ons te bellen. Als u bij ons spullen of machines bestelt vanuit Rijswijk, worden deze kosteloos geleverd en weer opgehaald. Tevens profiteert u van scherpe prijzen en betaalt u geen voorrijkosten in Rijswijk. Bel ons vanuit Rijswijk: 06-24734157 of naar: info@dijkhuizenvloerreiniging.nl.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU