Vloerreiniging

Dijkhuizen Vloeronderhoud voor uw vloerreiniging

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met vakkundig vloeronderhoud? Kies dan voor de diensten van Dijkhuizen Vloeronderhoud. Als bedrijf zijn wij al meer dan 20 jaar actief op het gebied van het reinigen van vloeren en tapijten bij u op locatie. Wij zorgen voor het juiste onderhoud, zodat u de renovatie van uw vloer zo lang mogelijk uit kunt stellen. Wilt u meer weten over het vloeronderhoud dat wij verrichten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak voor een grondige vloerreiniging.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  De juiste kennis, producten en vaardigheden

  Is de vloer in uw huis of bedrijf weer toe aan een grondige schoonmaak? Of mag uw houten vloer weer een keer geschuurd worden? Bij ons zit u helemaal goed. Wij hebben namelijk alles in huis om uw vloer op de juiste manier te onderhouden. Onze professionals hebben de vaardigheden en kennis in huis om iedere klus op de beste manier aan te pakken. Tevens bezitten wij machines en schoonmaakproducten van een uitstekende kwaliteit. Dit materiaal geeft uw vloer de uitstraling die u wenst. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de machines en producten die wij gebruiken.

  Hoe wij de vloerreiniging uitvoeren

  Schakelt u ons in voor vloerreiniging? Dan zullen wij bij aankomst eerst het tapijt of de vloer inspecteren die wij onder handen gaan nemen. Op basis van deze inspectie bepalen wij welke machines en schoonmaakmiddelen we gaan gebruiken. Vervolgens gaan we snel en efficiƫnt aan de slag. Uiteindelijk kunt u genieten van een prachtige, schone vloer. Gaat u liever zelf aan de slag met het reinigen van uw vloer? Dan kunt u bij ons terecht voor de juiste machines en schoonmaakproducten. Waar kiest u voor?

  Profiteer van onze voordelen

  Wenst u ons ook in te schakelen voor een grondige vloerreiniging? Dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Hulp op locatie
  • Een scherpe prijs
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig
  • Gratis ophalen en bezorgen van losse kleden en tapijten

  Benader ons en profiteer zo snel mogelijk van onze voordelen!

  Neem contact op voor vloeronderhoud

  Wilt u meer te weten komen over ons vloeronderhoud en onze vloerreiniging? Benader ons dan door te bellen naar 070-3548205. Mailen kan naar info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u langskomen voor een vloerreiniging met een prachtig resultaat.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU