Tapijt en Meubelreiniging Wassenaar

In Wassenaar grondige tapijt- en vloerreiniging

Meubels, tapijten en vloeren kunnen behoorlijk vies en onhygiƫnisch worden naar verloop van tijd. Het is daarom goed om vloeren, tapijten en meubels van tijd tot tijd grondig te reinigen. Helaas heeft niet iedereen tijd voor deze zware klus. Is dat bij u het geval, schakel dan Dijkhuizen Vloeronderhoud in. Wij kunnen snel en vakkundig de meubelreiniging, tapijtreiniging en vloerreiniging uitvoeren. Het is ook mogelijk om de juiste apparatuur bij ons te huren. Schakel ons ook in om uw houten vloeren te onderhouden of te schuren en voor uw marmer en natuursteen reinigen Wassenaar. Waarom Dijkhuizen Vloeronderhoud voor u de juiste keus is? Wij hanteren scherpe tarieven en rekenen geen voorrijkosten voor u in Wassenaar!

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  In Wassenaar zorgvuldige meubelreiniging en tapijtreiniging

  U heeft speciale apparatuur nog om de meubels en het tapijt van uw woning of kantoor naar behoren te reinigen. Voor een grondige tapijt- en meubelreiniging stellen wij de juiste apparatuur tot uw beschikking, of wij komen bij u in Wassenaar langs voor deze klus! Om te bepalen welke reinigingsmethode het beste is voor uw meubels en tapijt, voeren we eerst een korte inspectie uit bij u in Wassenaar. Vervolgens gaan we direct over tot tapijt- en meubelreiniging en zijn we doorgaans snel weer klaar. Wilt u losse tapijten laten reinigen? Wij komen deze kosteloos ophalen en weer afleveren na de reiniging.

  Vakkundige houten vloeren onderhoud

  Als u uw houten vloeren in Wassenaar goed laat onderhouden, gaan ze een stuk langer mee. Uw houten vloer lijkt altijd weer als nieuw, na een goede onderhoudsbeurt van Dijkhuizen Vloeronderhoud. De werkzaamheden die wij uitvoeren tijdens het onderhoud zijn professioneel schuren en lakken. Ons werknemers voeren deze lastige klus graag voor u uit, maar u kunt ook professionele parketschuurmachines bij ons huren. Wij zullen u een heldere demonstratie geven over het gebruik van de machines voordat u zelf aan de slag gaat. U kunt ons ook benaderen voor houten vloer- of trap renovatie.

  Laat uw marmer en natuursteen grondig reinigen in Wassenaar

  U kunt ons bedrijf ook inschakelen voor grondige marmer en natuursteen reiniging in Wassenaar, naast houten vloeren onderhoud en schuren, vloerreiniging en tapijtreiniging. Of u nu beton, granito, blauwsteen, Frans steen, marmer of rustieke tegels heeft: wij bezitten de juiste apparatuur en middelen om oude waslagen en vuil effectief te verwijderen. We kunnen ook kalkhoudende vloeren kristalliseren. Wilt u alleen de apparatuur huren? Ook dat kan. Bel vrijblijvend naar: 06-24734157 of stuur een e-mail: info@dijkhuizenvloerreiniging.nl.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU