Tapijt en Meubelreiniging Zoetermeer

Uw meubels, vloer en tapijt in Zoetermeer weer brandschoon

Onverzorgde en vieze meubels en vloeren kunnen het aanzicht verpesten. Tevens zijn vies tapijt en meubels ook vrij onhygiënisch aangezien ze een bloeiplaats zijn voor huisstofmijt. Genoeg redenen dus voor een grote onderhouds- of schoonmaakbeurt in Zoetermeer. Dijkhuizen Vloeronderhoud levert particulieren en bedrijven al meer dan 20 jaar een uitstekende service als het gaat om tapijtreiniging, vloerreiniging, meubelreiniging en vloeronderhoud. Of het nu gaat om marmer, natuursteen of tapijt: wij beschikken over de juiste machines om zorgvuldig te reinigen. U kunt onze professionele machines en andere benodigdheden huren of u kiest ervoor om onze werknemers uw vloeren in Zoetermeer aan te pakken. Benader ons ook voor houten vloeren onderhoud.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Producten en machines huren voor vloeronderhoud en vloerreiniging

  Bij Dijkhuizen Vloeronderhoud kunt u kiezen: of u huurt een vakman in, of u huurt de benodigdheden en machines voor een grondige tapijt-, vloer- of meubelreiniging. Is het nodig om uw houten vloeren te schuren of onderhouden? Wij hebben ontzettend veel verschillende schuurmachines te huur zoals vlak-, orbitale-, kanten-, band-, rotatieve- en hoekschuurmachines. Is uw vloer van marmer of natuursteen en wilt u deze reinigen? Huur dan bij ons de beste veeg-, schrob-, polier-, boen- of slijpmachines. Wij leveren bij u in Zoetermeer ook professionele waterzuigers, stofzuigers, schoonmaakmachines en hogedrukreinigers. Wilt u geen vakman of machine huren, maar bent u op zoek naar hoogwaardige schoonmaakspullen? Bel ons dan vanuit Zoetermeer voor lijmen, oliën voor meubels, tapijten en vloeren, schuurmaterialen of boenwassen.

  Laat uw meubels, vloerkleed of tapijt grondig reinigen

  Onze vakmannen staan voor u in Zoetermeer klaar voor meubel-, tapijt- of vloerkleedreiniging. Als u een afspraak maakt, komen we binnen een korte tijd bij u langs. Eerst wordt er bekeken welke reinigingsmethode we kunnen inzetten voor het beste resultaat. Daarna gaan we meteen aan de slag. Binnen een korte tijd hebben we de meubel-, tapijt of vloerreiniging uitgevoerd en ziet alles er weer fris en prachtig uit.

  Dijkhuizen Vloeronderhoud: enthousiast, klantvriendelijk en vakkundig

  Bij ons kunt u de meest vakkundige vakmannen inschakelen of professionele machines huren voor meubel-, vloer-, of tapijtreiniging en houten vloeren onderhoud. Wij zijn ook bevoegd om bij u in Zoetermeer marmer en natuursteen te reinigen. Wilt u spullen of machines huren? Alles wordt kosteloos bezorgd en afgehaald. Daarnaast betaalt u bij ons geen voorrijkosten en kunt u profiteren van zeer aantrekkelijke prijzen. Bij Dijkhuizen Vloeronderhoud ontvangt u een excellente service en onze medewerkers zijn altijd vakkundig en enthousiast om bij u in Zoetermeer de klus grondig, zorgvuldig en professioneel uit te voeren. Bel vanuit Zoetermeer: 06-24734157 of stuur een e-mail: info@dijkhuizenvloerreiniging.nl.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU