Tapijt en Meubelreiniging Zoeterwoude

Wij helpen met vloeronderhoud in Zoeterwoude

Bent u in de omgeving van Zoeterwoude op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met professionele vloerreiniging? Kies dan voor de diensten van Dijkhuizen Vloeronderhoud. Wij staan voor u klaar wanneer u een vakman zoekt die u helpt met tapijtreiniging, vloerreiniging en meubelreiniging. Wilt u uw houten vloeren laten schuren of wenst u uw marmer en natuursteen te laten reinigen? Ook dan kunt u op onze professionals rekenen. Lees verder voor meer informatie over onze diensten of maak direct een afspraak vanuit Zoeterwoude.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in tapijtreiniging.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!
 • Ook voor meubelreiniging kunt u bij ons terecht!

  Informatie aanvragen

  Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vloeronderhoud

  Af en toe moet uw tapijt, meubilair en vloer in Zoeterwoude worden onderworpen aan een grondige reiniging. Veel mensen zien echter op tegen grote klus. Wij van Dijkhuizen Vloeronderhoud kunnen gelukkig hulp bieden. Bij ons kunt u namelijk een professional inhuren voor de reiniging van uw vloer en meubels. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en weten daarom precies hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Dus bent u een bedrijf of particulier die op zoek is naar expert op het gebied van vloeronderhoud? Schakel ons in!

  Onze werkwijze bij tapijtreiniging in Zoeterwoude

  Wanneer u ons inschakelt voor een grondige tapijtreiniging, beginnen wij eerst met een korte inspectie van uw vloerbedekking. Vervolgens bepalen we de reinigingsmethode en de schoonmaakproducten die we willen gebruiken en gaan aan de slag. De aanpak van onze vakmannen is snel en efficiƫnt. Na afloop kunt u genieten van een vloer als vanouds. Bent u in het bezit van een houten vloer of een natuurstenen vloer? Ook dan staan wij voor u klaar. Wij helpen u graag met houten vloeren onderhoud en marmer en natuursteen reinigen.

  Meubelreiniging in Zoeterwoude

  Ook wanneer u liever zelf aan de slag gaat met de tapijtreiniging, meubelreiniging of het vloeronderhoud in Zoeterwoude, zijn wij uw partner. U kunt bij ons namelijk ook machines en schoonmaakproducten verkrijgen. Wij komen het gehuurde materiaal kosteloos halen en brengen. Wanneer wij de machines bij u langsbrengen, geven wij u een duidelijke uitleg en demonstratie voor het gebruik van de machines en de schoonmaakmiddelen.

  Benader ons voor vloeronderhoud in Zoeterwoude

  Wenst u meer informatie over onze diensten op het gebied van meubelreiniging, tapijtreiniging en vloeronderhoud? Of wilt u direct uw marmer en natuursteen laten reinigen of uw houten vloeren laten schuren? Bel dan naar070-3548205 of mail via info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Onze professionals komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een grondige vloerreiniging, tapijtreiniging of meubelreiniging in Zoeterwoude.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU