Houten vloeren onderhoud / schuren

Dijkhuizen Vloeronderhoud ook voor houten vloeren

Heeft u behoefte aan houten vloer onderhoud van een vakkundig bedrijf? Kies dan voor de diensten van Dijkhuizen Vloeronderhoud. Bij ons kunt u terecht wanneer u uw houten vloeren op de juiste manier wilt onderhouden. Met meer dan 20 jaar ervaring, grote kennis en de juiste materialen weten wij precies wat uw vloer weer kan laten stralen. Zo kunnen wij uw vloer bijvoorbeeld schuren of lakken voor een mooi eindresultaat. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen op het gebied van onderhoud? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor houten vloer onderhoud op locatie.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige vloer- en tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten.
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!
 • Specialist in onderhoud, schuren en reinigen van vloeren.

Houten vloer onderhoud

  Informatie aanvragen

  Het schuren en lakken van uw vloer

  Wilt u een renovatie van uw vloer op korte termijn voorkomen? Dan is het essentieel dat u een keer in de zoveel tijd grondig onderhoud aan uw houten vloer laat uitvoeren. Zo kunt u uw houten vloeren laten schuren door een van onze professionals. Vervolgens kunnen wij de houten vloer lakken, zodat hij weer slijtvast is en bestand tegen intensief gebruik. Het schuren en onderhouden van een houten vloer is van belang voor de levensduur. Heeft uw houten vloer ondanks het onderhoud toch een renovatie nodig? Wij vervangen uw beschadigde vloerdelen, latten of plinten. Tevens kunnen wij de houten vloeren borstelen.

  Zelf aan de slag met het onderhoud van uw vloer

  Wanneer u in het bezit bent van een houten vloer, wilt u hier zo lang mogelijk plezier van hebben. Om de warme uitstraling van hout intact te houden, is het goed om de vloer af en toe onder handen te nemen door hem te schuren en te lakken. Naast dat wij bij u langskomen, is het ook mogelijk om machines en schoonmaakproducten bij ons te huren. U kunt dan zelf aan de slag gaan en uw vloer weer laten stralen. Welk materiaal wilt u graag van ons huren? Benader ons en geef uw wensen aan ons door. Wij komen de benodigde producten gratis bezorgen en weer ophalen. Tevens geven wij een duidelijke uitleg en demonstratie van het apparaat.

  Wat u bij ons kunt huren om uw vloer te schuren

  Wilt u graag zelf aan de slag gaan en materiaal bij ons huren om de houten vloer te schuren? Dan kunt u bij ons terecht voor professionele parketschuurmachines zoals:

  • Rotatieve schuurmachines
  • Bandschuurmachines
  • Kantenschuurmachines
  • Hoekschuurmachines
  • Orbitale schuurmachines

  Welke machine heeft u nodig om uw houten vloeren te schuren?

  Benader ons voor meer informatie

  Wilt u ook uw houten vloer laten schuren? Of wenst u ander onderhoud aan uw vloer? Bel dan direct naar 070-3548205 of mail via info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij hopen hopen u dan in de toekomst te helpen met houten vloeren onderhoud. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Delft, Den Haag, Den Hoorn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Naaldwijk, Noordwijk, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en¬†Zoeterwoude

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU