Marmer en natuursteen reinigen

Laat uw marmer en natuursteen reinigen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u helpt om op juiste manier marmer en natuursteen te reinigen? Ga dan voor de diensten van Dijkhuizen Vloeronderhoud. Marmer en natuursteen vereist specialistisch onderhoud. Gelukkig weten wij met onze ruime ervaring en kennis precies wat uw vloer nodig heeft. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor het reinigen van uw vloer.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Hoe wij marmer en natuursteen onderhouden

  Heeft het marmer en natuursteen in uw woning of pand behoefte aan onderhoud? Wij helpen u graag. Iedere steen heeft een andere vloerreiniging nodig. Wij van Dijkhuizen Vloeronderhoud reinigen onder andere marmer, rustieke tegels, blauwsteen, granito, Frans steen en beton. Om uw vloer weer in zijn originele staat te krijgen, verwijderen wij de oude was en vuillagen. Wanneer u een kalkhoudende vloer zoals blauwsteen heeft, kunnen wij deze steensoort ook kristalliseren. Zo komt er een mooi glanslaagje over uw vloer. U kunt dan nog langer genieten van uw prachtige vloer.

  De renovatie van uw vloer

  Naast het onderhoud en reinigen van uw vloer, kunt u ons ook inschakelen voor de renovatie van uw marmer en natuursteen. Welke renovatiewerkzaamheden wij uitvoeren is afhankelijk van de schade en het type steen van de vloer. Tijdens deze renovatie kunnen wij krassen verwijderen en de vloer schuren en polijsten. Tevens zijn wij in staat om gaten of barsten te herstellen. Moet er een tegel worden vervangen? Ook dat is mogelijk. Wenst u uw vloer meer of minder te laten glanzen? Wij kunnen de vloer aanpassen voor het gewenste effect. Wat zijn uw wensen wat betreft uw vloer?

  Zelf aan de slag gaan met onze apparaten

  Naast onze professionals in te schakelen, kunt u natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met het reinigen van uw vloer. Door bij ons de juiste apparaten te huren, kunt u gemakkelijk zelf aan het werk. Wij leveren onder andere:

  • Schrobmachines
  • Boenmachines
  • Veegmachines
  • Poliermachines
  • Waterzuigers

  Uiteraard geven wij graag uitleg en een demonstratie bij de verschillende machines.

  Benader ons om uw marmer en natuursteen te laten reinigen

  Wenst u ook de hulp van een professional bij reinigen van uw marmer en natuursteen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op via 070-3548205 of mail naar info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij helpen u graag met het marmer en natuursteen reinigen. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Delft, Den Haag, Den Hoorn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Naaldwijk, Noordwijk, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en¬†Zoeterwoude.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU