Meubelreiniging

Dijkhuizen Vloeronderhoud ook voor meubelreiniging

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor een vakkundige meubelreiniging? Dan zit u bij Dijkhuizen Vloeronderhoud helemaal goed. Al meer dan 20 jaar zijn wij het bedrijf dat op grondige wijze uw meubels onttrekt van vuil. Wij verwezenlijken een prachtig resultaat door een combinatie van de juiste vaardigheden, kennis en het beste materiaal. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Of wenst u meer informatie over onze aanpak? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor een meubelreiniging op locatie.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Laat de vlekken in uw meubels verwijderen

  Wanneer meubels vaak gebruikt worden, kunnen er gemakkelijk vlekken ontstaan op uw stoelen of banken. Het is daarom verstandig om uw meubels regelmatig schoon te maken. Heeft u niet de middelen, kennis en vaardigheden om uw meubels op de juiste manier te reinigen? Dan bieden wij hulp. Onze professionals komen graag bij u langs om uw meubels te ontdoen van vuil. Zo kunt u genieten van meubels die er weer uitzien als nieuw.

  De uitvoering van onze meubelreiniging

  Wat kunt u van ons verwachten wanneer u ons inschakelt voor meubelreiniging? Wanneer wij bij uw woning of pand komen, zullen wij uw meubels eerst onderwerpen aan een inspectie. Op basis van deze inspectie bepalen wij welke materialen en schoonmaakmiddelen wij tijdens de reiniging zullen gebruiken. Vervolgens zullen wij op een snelle en effici├źnte manier aan het werk gaan, zodat wij voor een prachtig resultaat kunnen zorgen. Wenst u liever zelf uw meubels te reinigen? Bij ons kunt u terecht voor de juiste machines en schoonmaakproducten!

  Wat u van ons kunt verwachten

  Wanneer u heeft besloten om ons in te schakelen voor een grondige meubelreiniging, kunt u het volgende verwachten:

  • Een fijne prijs
  • Hulp op locatie
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig
  • Gratis ophalen en bezorgen van losse kleden en tapijten

  Wilt u ook profiteren van deze fijne service en voordelen? Neem dan snel contact met ons op.

  Benader ons voor meubelreiniging op locatie

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze meubelreiniging? Of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact met ons op via 070-3548205. Mailen kan naar info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Tevens kunt u een bericht achterlaten via ons online contactformulier. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Delft, Den Haag, Den Hoorn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Naaldwijk, Noordwijk, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en┬áZoeterwoude. Wij helpen u dan graag met onze meubelreiniging met een prachtig resultaat.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU