Tapijtreiniging

Dijkhuizen Vloeronderhoud voor tapijtreiniging

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met een grondige tapijtreiniging? Dan bent u bij Dijkhuizen Vloeronderhoud aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar zijn wij dé expert in het reinigen van vloeren en tapijten. Met het juiste onderhoud kunt u de renovatie van uw vloer immers zo lang mogelijk uitstellen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak op het gebied van tapijtreiniging? Lees dan verder of maak direct een afspraak met ons.

Waarom kiezen voor ons?

 • Sinds 1995 gespecialiseerd in reiniging van tapijt.
 • Vakkundige tapijtreiniging in regio Den Haag.
 • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig!
 • Wij komen bij u op locatie en nemen de klus uit handen.
 • Gratis ophalen en bezorging van losse kleden en tapijten
 • U betaald achteraf en enkel als u tevreden bent!
 • Scherp geprijsd!

  Informatie aanvragen

  Schakel onze professionals in

  Een keer in de zoveel tijd is het nodig om uw vloerbedekking of tapijt te onderwerpen aan een grondige schoonmaak. U kunt zelf uw tapijt ontdoen van vuil, maar u kunt daar ook een echte professional voor inschakelen. Wij hebben de juiste machines, producten, kennis en vaardigheden in huis om uw vloerbedekking er weer uit te laten zien als nieuw. Bent u een bedrijf dat op zoek is naar hulp bij vloeronderhoud? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij doen graag het werk voor u!

  Onze werkwijze tijdens een tapijtreiniging

  Hoe gaan wij te werk bij een tapijtreiniging? Wanneer wij bij u arriveren, zullen wij eerst een check uitvoeren bij uw tapijt. Vervolgens bepalen wij welke schoonmaakmethode en producten wij het beste kunnen gebruiken. Wij zullen dan aan de slag gaan en op een efficiënte manier uw vloerbedekking ontdoen van vuil. Met onze hulp bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Naast tapijtreiniging kunt u ons ook altijd inschakelen voor het schuren van houten vloeren of het reinigen van vloeren van marmer of natuursteen.

  Onze voordelen op een rij

  Wilt u ons inschakelen voor de reiniging van uw tapijt? Dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Hulp op locatie
  • Een scherpe prijs
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Klantvriendelijk, enthousiast en vakkundig
  • Gratis ophalen en bezorgen van losse kleden en tapijten

  Neem snel contact met ons op als u ook wilt profiteren van deze voordelen!

  Benader ons voor tapijtreiniging op locatie

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze tapijtreiniging? Of wenst u ons direct in te schakelen? Bel ons dan via 070-3548205 of mail naar info@dijkhuizenvloerreiniging.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Onze professionals komen dan graag bij u langs voor een grondige tapijtreiniging. We zijn onder andere werkzaam in de regio’s: Delft, Den Haag, Den Hoorn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Naaldwijk, Noordwijk, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en Zoeterwoude.

  Neem contact met ons op!

  Op zoek naar de juiste machines en vakmensen voor tapijt-, meubel- of vloerreiniging? Schakel Dijkhuizen Vloeronderhoud in!

  BEL ONS NU